2012. május 6., vasárnap

05-05-500

Tegnap, május 5-én lett meg az 500. km futás az idén, és az első 14 km-es táv is.
Ez utóbbi inkább csak azért, hogy pont 500 legyen, mert általában 12-t szoktam futni alkalmanként:)Amiért mégis érdekes a 14, az az extrém előzmények miatt lehet.
Azt már korábban elhatároztam, hogy az 500 miatt most az egyszer 14-et fogok futni, még akkor is, ha duplázni kell, két nap egymás után futni, ami nem ajánlott.
De a múltkor Orosházán kiderült, hogy bírom a duplázást, tehát elvileg nem lehetett vele gond.Azt viszont nem sejtettem, hogy mennyire keveset fogunk aludni a héten.
Kezdődött az éjszakai zivatarokkal, majd folytatódott az elromlott mosógép papírjai utáni éjszakába nyúló keresgéléssel (erről majd külön is írok), végül péntekről szombatra Barnus vírusos hányása tetőzte be az egészet.
Olyan már volt, hogy valameddig nem aludtunk a gyerekek betegsége miatt, olyan is volt, hogy az éjszaka közepétől reggelig nem. De olyan, hogy egyáltalán nem, na ilyen még nem volt:)

Barnus péntek este fél tizenegytől szombat reggel fél hatig 5-10-30 perces időközönként hányt a vírustól.
Ő sem aludt, és mi sem.
Hattól fél tízig azután sikerült pár órát, és délután is kb. kettőt.

Na ilyen körülmények között lett meg a 14 és az 500. Csak azértis...:)
Persze lehetett volna kb. 2-3 héttel előbb is, mert ott volt a februári kihagyás a nagy hó miatt meg a betegségek miatt, de nem baj, nem rohanunk sehova:)

Közben az új cipővel is kezdünk megbarátkozni.
Már nem nyomja a bal lábamat, és nem csinál vízhólyagot a talpamra:)
A 14km-es idő ugyan lehetett volna 2-3 perccel jobb is magamhoz képest, de az előzményekre való tekintettel kiegyezek vele:)
Én az idővel harcolok, más mással:)
Egyébként futás közben élvezet volt hallgatni a tücsökzenét és látni a szuperholdat, illetve azokat a fotós társakat, akik a szuperholdat igyekeztek megörökíteni.

Folyt. köv.:)

Nincsenek megjegyzések: